Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mere nyt, tak

Gitte Holtze.
Gitte Holtze.

En overgang holdt jeg nytår med en flok venner, hvor det var et fast indslag hen over årets sidste måltid at gøre status over året, der var gået, og det, der ventede. Hvad var det bedste og det værste, der var sket for os, og hvad ville vi i det kommende år?

I år fejrede jeg nytårsaften med en anden venneflok, og den eneste reflektion, der blev gjort i det meget festlige selskab, var, at der i de første timer af 2015 i hvert fald ikke skulle mangle champagne.

Så først dagen efter, i stilhed og liggende stille på min sofa, opsummerede jeg mit 2014. Herunder mit rejseår.

Det var ikke så nemt. Selv om det bedste på min rejsefront uden tvivl var den hårde, men vanvittig smukke tur til toppen af et højt bjerg i Nepal, jeg var på i efteråret, var der flere runner-ups. Blandt andet da jeg lærte at isklatre i Norge sidste vinter. Og da jeg vandrede i Alperne i sommer.

Det værste var en forsinket hjemrejse fra Rom i foråret, hvor jeg og resten af et stopfyldt lavprisfly sad på en startbane i flere timer uden nogen information om årsag til forsinkelsen.

I 2015 vil jeg ikke flyve lavpris. Jeg vil bestige flere bjerge og især vil jeg lære mere nyt. Jeg har af uransagelige årsager aldrig fået lært at stå på ski, så det vil jeg i 2015.

Selv om man ikke behøver kunne stå på ski for at få vintereventyr. På Rejseliv er vi blandt andet i Nordsverige med snescooter og hundeslæde. Det vil jeg også i 2015.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.