Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hvad vil du give for denne plads over Atlanten?

Airberlin holder auktion over de ledige sæder på selskabets business class på langdistanceruterne.

Airberlin holder auktion over de ubesatte sæder i business class på langdistanceflyene.
Airberlin holder auktion over de ubesatte sæder i business class på langdistanceflyene.

At kunne strække sig ud og ligge ned og sove mens man fragtes med 1.000 kilometer i timen fra en verdensdel til en anden. Det er drømmerejsen for de fleste.

Man kan naturligvis sikre sig denne komfortable rejse ved at købe en flybillet til business class. Men nu åbner Airberlin også mulighed for, at man kan være heldig at få muligheden for billigere penge - afhængig af, hvad andre passagerer vil give for sovesædet. 

Læs også: Rejselivs test af de dyre sæder

Flyselskabet holder nemlig auktion over de usolgte sæder på langdistanceflyene. På airberlin.com/upgrade kan alle passagerer se, om der er en auktion på deres flyvning, og hvis der er, kan de give deres bud på sædet. Auktionen afsluttes 72 timer inden afgang, og senest 12 timer før gives der besked om, hvem der har budt højest og fået muligheden for at sidde forrest i flyet.

»Med denne nye service tilbyder vi vores passagerer, at de helt spontant kan unde sig en eksklusiv flyoplevelse. Hver gæst beslutter selv, hvor meget det må koste, og passagerernes egne bud afgør, hvem der får opgraderingen til business class,« siger Jacob Fischer, Vice President Distribution hos Airberlin i en pressemeddelelse om business-auktionen. 

Læs også: Rejseliv tester Dreamlinerens business class

Airberlins business class fik i foråret de såkaldte FullFlat-sæder, der kan omdannes til helt vandrette senge. Der er 13 enkelt- og seks dobbeltsæder i business afdelingen, og hvert sæde har direkte adgang til mellemgang. Ud over et komfortabelt sæde er der underholdningssystem og servering af gourmet-menuer, og inden afgang er der for business class passagererne priority check-in, fast lane boarding og adgang til lounger.

Airberlin flyver til 171 destinationer verden over og er med 31.5 mio. passagerer om året Tysklands næststørste luftfartsselskab.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.