Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her kan kvinder rejse (mere) sikkert i Indien

Et indisk flyselskab vil gøre op med landets blakkede ry og gøre det mere sikkert for tilrejsende kvinder.

Indien er et af verdens største forretningsrejsemarkeder - og nu skal forholdene for kvinder forbedres på rejserne.
Indien er et af verdens største forretningsrejsemarkeder - og nu skal forholdene for kvinder forbedres på rejserne.

Indien har fået et dårligt ry, når det kommer til kvinders sikkerhed, og det er problematisk for de rejsende kvinder, der tager alene til Indien. Det mener i hvert fald flyselskabet Vistara, der har base i Delhi, skriver CNN Travel.

Selskabet har derfor øget sikkerheden for de kvindelige rejsende og tilbyder således, at kvinder, der flyver alene, udelukkende bliver placeret på sæder ved midtergangen eller vinduet og derfor ikke skal sidde klemt fast mellem to fremmede mænd.

De hjælper også med bagagen og vil skaffe kvindelige rejsende autoriserede taxaer fra Delhi Lufthavn. Alt sammen fordi de gerne vil have, at kvinder skal føle sig trygge nok til at rejse noget mere – også selv om de rejser alene, forklarer Vistaras vicepræsident Deepa Chadha:

»Det, kvinder må affinde sig med rundt om i verden, står ikke til diskussion. Kvinder er en kæmpe kraft, der styrker økonomien og gør vores samfund sundere,« siger hun.

Global Business Travel Association forudser, at Indien vil være det sjettestørste forretningsrejsemarked i 2019, hvorfor tiltag som dette kan være en god start til en lysere fremtid, hvor også kvinder kan føle sig trygge ved at rejse til Indien.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.