Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er Danmarks Bedste 2013

Camping på Fyn, strandtur på Falster, forlystelser i København og en tur på havnen på Ærø. Vinderne af Rejselivs konkurrence »Danmarks Bedste 2013« ligger spredt rundt i landet.

I 2010 gik Rejselivs konkurrence om at finde Danmarks Bedste Strand for første gang i luften. 

Vinderen dengang blev strandene ved Hvide Sande, mens man i 2011 og 2012 skulle til Marielyst for at brede håndklædet ud på det, som rejselivs brugere og læsere havde kåret som Danmarks Bedste Strand de år.  

I år skal man også til Marielyst. Med næsten halvdelen af de 4039 stemmer i kategorien Danmarks Bedste Strand blev Marielyst en overlegen vinder. 

Danmarks Bedste Strand er imidlertid ikke den eneste titel, der har været i spil i år. I 2013 har vi udvidet konkurrencen til også at indeholde kåringen af Danmarks Bedste Havn, Campingplads og Forlystelsespark. 

Og tilsyneladende kan alle egne af Danmark noget – Marstal Havn på Ærø vandt sikkert i kategorien Danmarks Bedste Havn, det samme gjorde Hasmark Strand Camping på Fyn i kategorien Danmarks Bedste Campingplads.

Anderledes uenighed mellem landsdelene var der i afstemningen om Danmarks Bedste Forlystelsespark. Fårup Sommerland i Nordjylland lå indtil dagen før afgørelsen i front, men blev på falderebet overhalet af Tivoli i København, der fik 30, 7 procent af stemmerne i kategorien, mens Fårup »kun« sneg sig op på 28, 4 procent. 

Der er i alt afgivet 8.530 stemmer. 

Læs mere om Danmarks bedste forlystelsespark og campingplads

Læs mere om Danmarks bedste strand og havn

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.