Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hashtag din sommer og vind

Vis redaktionen, hvad du bruger sommeren på og vind billetter til Djurs Sommerland.

Konkurrencebillederne er allerede begyndt at rulle ind på #berlingskerejseliv. Her er det brugerne @gosiazee, @susievonkamper, @shannetmor og @rappersand, der har delt søde sommerglimt med os.
Konkurrencebillederne er allerede begyndt at rulle ind på #berlingskerejseliv. Her er det brugerne @gosiazee, @susievonkamper, @shannetmor og @rappersand, der har delt søde sommerglimt med os.

Is-spiseri, solbadning eller sudoku?

Ligegyldigt, hvad du får sommerferien til at gå med, vil Rejseliv-redaktionen gerne se billeder af det.

Her er Danmarks bedste strand, camping og forlystelsespark

Derfor udlover vi 2x2 billetter til Djurs Sommerland, så I kan få en sjov dag i sommerlandet, der har mere end 60 forlystelser.

Alt, du skal gøre for at deltage, er at uploade et billede fra din sommer på Instagram og bruge hashtag #berlingskerejseliv, så vi kan se, at du ønsker at deltage. Det betyder ikke noget, om dine billeder er fra Danmark eller udlandet, bare de illustrerer din sommer.

5 hippe i Amsterdam

Konkurrenceregler:
Det er tilladt at deltage med så mange billeder, man har lyst til.
Ved at bruge #berlingskerejseliv giver du tilladelse til, at vi må bringe dit sommerbillede i Berlingske og BT samt på b.dk. og bt.dk.
Vinderne kåres d. 31. juli. 2014. Præmien skal indløses i sæson 2014 (senest d. 19. oktober) og kan ikke ombyttes til kontanter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.