Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Flere dyrker motion på ferien

Danskerne er gode til at dyrke motion – og vi er endnu bedre til det, når vi er på ferie. Det viser en undersøgelse, som Apollo har foretaget blandt 1.000 danskere.

Danskerne vil gerne dyrke motion på ferien. Foto: Flickr
Danskerne vil gerne dyrke motion på ferien. Foto: Flickr

På trods af en travl hverdag med arbejde, tøjvask og familie dyrker hele 86 pct. af danskerne motion i hverdagen. Et højt tal, der stiger, når vi er på ferie. Her er det nemlig 94 pct. af os, der hopper i poolen og tager nogle baner. Og netop svømning er en af de sportsgrene, vi ynder at dyrke, når vi er på ferie. Vi vælger nemlig ikke de samme motionsformer, som når vi dyrker motion derhjemme. F.eks. er fitness og styrketræning noget, der hører hverdagen til, for på ferien gider vi ikke være indendørs, når vi dyrker motion:

»Mange hoteller har rigtig udmærkede og faktisk meget velholdte fitnessrum med dyre og gode maskiner. Problemet bliver bare, at den slags træning ofte foregår inden døre, og når danskerne er på ferie, så vil de altså være udendørs,« fortæller Glenn Bisgaard, der er kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

I stedet for den motion vi er vant til at dyrke derhjemme, vælger flertallet at svømme eller gå en tur, fortæller Glenn Bisgaard:

»At gå eller løbe en rask tur kan man gøre alle steder. At det så måske er sjovere på ferien, fordi man kan bevæge sig i nye og anderledes omgivelser og terræn, er en anden sag. Men svømning hører for rigtig mange danskere til på ferien.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.