Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

escape #8 er på gaden

Rejsemagasinet escape går bag om de gængse turistseværdigheder og guider og inspirerer til unikke oplevelser. Mangler du en udgave af magasinet, kan du købe den her.

Få rejsemagasinet escape leveret direkte til din postkasse - se priser og tegn abonnement her.
Få rejsemagasinet escape leveret direkte til din postkasse - se priser og tegn abonnement her.

escape#8 - tegn abonnement her

Til denne udgave af escape har vi blandt andet rejst i fem minusgrader i Lapland og nydt stilheden i Europas sidste vildmark. Vi har betragtet verdens flotteste skyline fra en bar på 118. etage i Hong Kong. Og talt med michelin-kokken Henrik Yde, der har en af Bangkok absolutte toprestauranter, og bedt ham om at tippe til, hvad man skal opleve i den thailandske hovedstad.

Vi guider til de ni lande i Sydøstasien og fortæller blandt andet, hvornår det er bedste at rejse til Laos, og hvad man ske se i Burma.

Derudover har vi blandt andet en byguide til Palma de Mallorca, en reportage fra en krydstogtsrejse gennem det Ægæiske Hav og Sortehavet og en historie fra de skjulte oaser i Marrakesh.

 

escape#7 - tegn abonnement her

Til syvende udgave af escape har vi været på en eksklusiv togrejse i det sydlige Afrika. Og været på Kenai-halvøen syd for Anchorage, hvor hele Alaskas storhed kan opleves i det, der kaldes "miniature-Alaska".

Vi guider rundt mellem Singapores skyskrabere og gigantiske byggerier, men også byens stille kvarterer og mix af forskellige kulturer. Og vi har besøgt Dubrovnik i Kroatien, der er en smuk og usædvanligt velbevaret hilsen fra en tid, der var engang.

Derudover har blandt andet vi set Marokko fra kamelryg, levet på budget i Maldiverne og ligget under svajende palmer i strandkanten i Tobago.

 

escape#6 - tegn abonnement her

I denne udgave har vi besøgt de fedeste strande i Den Dominikanske Republik, været på savannen i Kenya og på en kvindeø i Mexico.

Men nu handler det jo ikke kun om sol og varme.

Tag for eksempel til Japan og bo i en såkaldt ryokan, som er en traditionel japansk kro, hvor man sætter skoene, inden man går ind, sover på gulvet, går rundt i kimono og ellers bare lever det stille liv.

Eller udforsk Albanien – landet, som i mange år var overskygget af det kommunistiske styre, men som nu er ved at træde ud i solen.

escape #05 - tegn abonnement her

I denne udgave af escape tager vi bl.a. på krydstogt i et lille tomastet træskib med plads til kun 12 passagerer i det sydvestlige Tyrkiet, hvor Middelhavet og Det Ægæiske Hav møder hinanden.

Vi guider til Söder, som har længe været kendt som smeltedigel for det kreative Stockholm – nu er centret for hipness kogt yderligere ned til de få gader i Söder, der går under betegnelsen SoFo.

Og så har vi talt med arkitekterne bag det unikke hotelkoncept Tree Hotel midt i en af Laplands uspolerede nåletræsskove, ca. 65 km syd for polarcirklen.

 

escape #04 - Køb magasinet her

I denne udgave af escape har vi i flere artikler fokus på storbyferier.

Hvor man bare lader sig glide med og suger til sig. Det kan godt være, man ikke vender hjem og kan bryste sig af at have set diverse udstillinger på de nationale kunstmuseer eller oplevet storbyens utallige historiske monumenter – til gengæld har man med garanti fået helt andre oplevelser med sig. Fortællinger, som man ikke nødvendigvis kan læse om i en guidebog – og fortællinger, som er ens helt egne.

Vi er taget på kulinarisk tour i Columbias hovedstad Bogotá, vi fortæller om nogle af de mest legendariske caféer i Europas storbyer, kommer med bud på storbyferier i forskellige priskategorier og sætter spot på et af Londons mest hippe kvarterer, East End.

 


escape #03
- Køb magasinet her
Tredje nummer af rejsemagasinet escape er 100 siders artikler, guider og rejsereportager i kategorien unikke rejser.

Og unik er netop fællesnævneren for artiklerne i det tredje nummer af rejsemagasinet escape.

Fra rideturen mellem giraffer og næsehorn på den afrikanske savanne til historien om Ruslands førende luksushotel, der i sin tid blev opført som et af Stalins prestigeprojekter. Fra kombinationen af nutidens vinde og tusinder af års traditioner i Marrakech til det luksuriøse krydstogt i Middelhavet, hvor man kan også kan kombinere – nemlig driverliv med besøg i europæiske kystbyer.

Unik kan være mange timers rejse væk fra Danmark – for eksempel Stillehavsøen Tahaa eller oplevelser væk fra Thailands mest befærdede turistrute. Men kan også findes i vores europæiske baghave i form af modeskaberen Pierre Balmains hjemegn, det franske skisportssted Sybelles, eller gaden Kantstrasse i Berlin, hvis butikker alle er af slagsen, hvor man kan gøre køb, der er – ja, unikke.

Og endelig kan man gå all på det kontinent, rejsebureauerne mener bliver det nye sort i rejser, men som stadig er nyt land for mange danskere, Sydamerika. Og som man kan blive klogere på iover en 10 sider lang guide i tekst og billeder i dette nummer af escape.

 


escape #02
- Køb magasinet her
Magasinet er fyldt med artikler om rejsemål, hvor man kun behøver pakke solcreme og sandaler. Læs reportagen fra øriget Maldiverne, hvor det simple liv er så luksuriøst, at selv det enkle bliver ekstravagant, artiklen om tropiske Rio, hvor bossanovaen blev født og erobrede hele verden med sin sensuelle klang, og historien om at rejse på første klasse i Omans smukke og rå ørken.

At solen skinner, gør det imidlertid ikke for alle. Eventyr af den slags, man kan varme sig ved mindet om i de kolde vintermåneder, står også højt på prioritetslisten, når globussen drejes for at finde sit næste rejsemål.

Bliv inspireret til et par hæsblæsende dage i storbyen Istanbul, eller læs om Cape Cod på den amerikanske østkyst, hvor mangen en amerikansk præsident har holdt sine ferier. Tag hul på skisæsonen med reportagen fra det eksklusive Aspen i Colorado. Eller tag med på kokkekursus i Toscana.

Magasinet er naturligvis også spækket med flotte billeder, så er budgettet eller tiden ikke til at booke flybilletten til de varme spændende lande lige nu, kan man altid drømme sig væk, når man bladrer gennem det 100 sider store magasin.

 


escape #01
- Køb magasinet her
Det er en stor fornøjelse at være på gaden med den første udgave af rejsemagasinet escape.

Vi har længe syntes, at der manglede et rigtig godt rejsemagasin på det danske marked – et magasin, som genererer drømme, som kommer med konkrete guides, og som går bag om de gængse turistseværdigheder og forsøger at finde det autentiske. Et magasin, som inspirerer til en verden af nye oplevelser.

Vi danskere elsker at rejse og tager af sted op til flere gange om året. Selv under finanskrisen blev vi ved med at rejse – ifølge Gallup havde finanskrisen ingen indflydelse på vores forbrug på ferie, som har ligget konstant de seneste mange år. Rejsebranchen melder dog om en stigning i forbruget her i første halvdel af 2011. Det er måske ikke så underligt, når man tager den kolde og lange vinter i betragtning, men det hænger også sammen med, at det at rejse har en helt essentiel betydning for os.

Rejserne giver os et kærkomment afbræk i den travle hverdag, vi alle sammen kender – en flugt fra madpakkerne, køen i supermarkedet, den tætpakkede mødekalender etc. Og det uanset om rejsen står på tre ugers eksotisk badeferie i Caribien, en forlænget weekend i nabolandet, skiferie i de sydfranske alper eller shopping i Paris. Alt sammen giver det os mulighed for at koble fra og bare nyde livet her og nu.

Og det er her, escape kommer ind i billedet. For med dette nye magasin kommer vi med inspiration til, hvor du kan tage hen på din næste rejse. Om det skal være Highway 1 i åben Ford Mustang, tigersafari i Indien, badeferie på St. Croix eller Gili Islands, som blot er nogle af de mange artikler, du kan læse om i den første udgave af escape.
God fornøjelse med escape – en verden af nye oplevelser.

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.