Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Del dine oplevelser på Airbnb

Nu kan du mere end bare at dele dit hjem på Airbnb. Efter otte år som platform for netop det udvider Airbnb repertoiret og vil nu også hjælpe brugerne med at dele deres oplevelser via det nye tiltag ’Experiences’.

Med Experiences får man adgang til aktiviteter, der er oprettet af lokale eksperter. Det kan være alt lige fra en enkelt aktivitet i den nærmeste park til workshops eller events over flere dage.

Det bliver altså muligt at få indsigt i nogle miljøer og steder, du ellers ikke ville støde på under din rejse. Indtil videre er der blevet lanceret Experiences i 12 storbyer rundt omkring i verden.

Så skal du til Miami, Detroit, Havana, London, Paris, Firenze, Nairobi, Cape Town, Tokyo eller Seoul i den nærmeste fremtid, kan du starte din research der.

Læs også: Vi giver børnene fri for at spare penge

Læs også: Egypten er tilbage som rejsemål

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.