Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bo i den gamle liftstation

Hotelanmeldelse: Hotellet i den gammel liftstation beliggende i 2.600 meters højde midt på pisten danner den perfekte ramme for en anderledes skiferie.

Hotellet er det højest beliggende hotel i de vestlige Alper, og bor man her, har man ikke langt til pisterne.
Hotellet er det højest beliggende hotel i de vestlige Alper, og bor man her, har man ikke langt til pisterne.

Hvorfor?

Hotellet byder med sin beliggenhed højt hævet over den italienske landsby Sestrière på en ro og en udsigt, som er enestående. Hvor det at vågne om natten, der normalt er vanvittigt irriterende, viser sig at være en gave, fordi man der oplever nattens stjernehimmel. Og så er der bare en barnlig glæde i at være den første på pisten – oven i købet en af de olympiske pister fra vinter-OL i 2006 – inden lifterne overhovedet er begyndt at køre.

Restauranten på Tana della Volpe har foruden den smukkeste udsigt god hjemmelavet pasta på menuen samt et godt vinkort. Så gør det mindre, man ikke lige kan komme til byen.
Restauranten på Tana della Volpe har foruden den smukkeste udsigt god hjemmelavet pasta på menuen samt et godt vinkort. Så gør det mindre, man ikke lige kan komme til byen.

Hvad?

Der er 9 værelser og plads til maksimalt 24 gæster. Der er pænt og rent og masser af skabsplads til skitøjet. Man kan blive hentet med sin bagage nede i byen på snescooter af værten Massimo. Turen op ad bjerget er en oplevelse i sig selv – Massimo kører i et friskt tempo, og vinden hiver i kinderne. Og når man på køreturen er så heldig at komme ud af eftermiddagsskyggen i dalen, og solen rammer ansigtet, fremkalder det et smil på størrelse med 4-stoleliften, man passerer. Hotellet har en restaurant med levende lys og panoramaudsigt. Det er værten Massimo selv, der skifter huen og det varme overtøj ud med et rød- og hvidternet forklæde. Han præsenterer dagens menu, hvor man kan vælge mellem tre primi, secondi og dolci. Hver middag indledes dog med en starter, så man bør vente med at bestille alle retter, til man ved, hvor stor appetit man har. Maden er overvejende god – med enkelte smuttere i »secondi«-serveringerne.

Sestriere ligger i 2.035  meters højde i Piemonte. Skiområdet er bl.a. af »Mælkevejen«, ’Via Lattea’, forbundet med nabobyerne Sauze d’Oulx, Cesana og Montgenèvre i Frankrig.
Sestriere ligger i 2.035 meters højde i Piemonte. Skiområdet er bl.a. af »Mælkevejen«, ’Via Lattea’, forbundet med nabobyerne Sauze d’Oulx, Cesana og Montgenèvre i Frankrig.

Hvor?

Hotellet er det højest beliggende hotel i de vestlige Alper og ligger midt på en af de olympiske pister fra vinter-OL 2006.

Hvor meget?

Et dobbeltværelse i uge 5 koster ca. 6.800 kroner. Et familieværelse 10.500 kroner. Morgenmad er inkluderet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.