Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Blændende billige solbriller

Skal du se moderigtig ud på sommerrejsen? Se her hvordan du kan få fat i designer-solbriller til halv pris, inden du rejser.

Brug internettet, hvis du skal til at investere i designer-solbriller. Der er mange penge at spare.
Brug internettet, hvis du skal til at investere i designer-solbriller. Der er mange penge at spare.

Vil du undgå at få solens skarpe stråler i øjnene og samtidig undgå at blive ruineret, så er der heldigvis råd for det. Køber du dine smarte designersolbriller over nettet, kan du spare op mod 50 pct.

Næste: Find den bedste solcreme

Dolce Gabbana, Ray Ban, Burberry eller Gucci? Det er bare at vælge, hvilke solbriller der skal pryde dit ansigt denne sommer. Et par Dolce & Gabbana solbriller, der koster 2.899 kr. hos Synoptik, kan du f.eks. få til 1.380,25 kr. hos Gladebriller.dk – en besparelse på 52,4 pct.

Gladebriller.dk er en dansk internetbutik med flere end 4.000 solbriller til en pris, der typisk ligger 30-50 pct. under den vejledende udsalgspris.

»Vi kan sælge solbrillerne meget billigere end normalt, da vi importerer dem direkte fra en leverandør i Italien uden fordyrende led,« siger Jakob Neua Nørgaard, partner i Gladebriller.dk.

Nu med prisgaranti
Butikken har netop lanceret en prisgaranti, så de altid kan matche de billigste brille-priser i Danmark. Ifølge Synoptiks marketingsdirektør, Mette Dyhr, er det ikke urimeligt, at optikkerne tager mere for solbrillerne, da de leverer en helt anden og bedre service.

»Solbriller og briller er ikke en stangvare, de skal prøves på. Hos os kan du f.eks. få råd og vejledning af en brillestylist, der er uddannet af Dennis Knudsen, få en gratis synsprøve, hvis du vil have styrke i dine solbriller, og du har altid mulighed for gratis at få strammet brillerne til. Det kan du ikke i en netbutik,« siger hun.

Selv om Gladebriller.dk tilbyder solbriller til lave italienske priser, forklarer Jakob Neua Nørgaard, at forbrugerne har de samme rettigheder, som hvis de købte solbrillerne i en fysisk butik i Danmark.

»Vi kan desværre ikke tilbyde tilpasning af brillerne, men er der tale om en produktionsfejl, er brillerne selvfølgelig omfattet af garantien. Vi giver desuden altid 14 dages fuld returret, som de fysiske butikker ikke er forpligtiget til,« siger han.
 

Sådan gør du

Er der et par bestemte solbriller, du drømmer om, så skriv stelnummeret ned (står typisk på brillestangen) og søg på det på nettet eller på Gladebriller.dk. Her kan du også søge blandt mere end 4.000 solbriller.

Gladebriller.dk er en dansk internetbutik. Det betyder, du har de samme rettigheder, som hvis du købte solbrillerne i en fysisk butik i Danmark. Du har seks måneders garanti på solbriller og herefter 18 måneders reklamationsret.

Gladebriller.dk giver dig desuden 14 dages returret, hvilket fysiske butikker ikke er forpligtet til. Der er desuden prisgaranti, så hvis du finder solbrillerne billigere i en anden dansk butik, lover de altid at matche den billigste pris.

Du betaler for dine varer med dit dankort eller kreditkort, pengene hæves først, når varen er sendt. Leveringstiden er normalt 5-18 dage, og forsendelsen koster 61,25 kr.

Der medfølger originalt etui og ægthedsbevis med alle solbriller.

Næste: Find den bedste solcreme
 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.