Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

8 apps til storbyferien

Hvad mener andre brugere om en bestemt restaurant, hvor ligger hvad i lufthavnen, og kan man leje en cykel i den her by? Rejseliv har fundet otte brugbare apps til storbyferien.

Naviger hurtigt rundt med rejseapps, når du er på storbyferie.
Naviger hurtigt rundt med rejseapps, når du er på storbyferie.

Gateguru

En storbyferie vil ofte betyde, at du skal tilbringe tid i lufthavne til og fra destinationen. Med Gateguru-app’en får du det fulde overblik over lufthavnen, og hvad den har at byde på. Se f.eks. hvor langt din gate ligger fra lufthavnens Starbucks.

Pris: Gratis

Platform: iPhone og Android

UV-indeks

Selv om du er på storbyferie, bliver din hud eksponeret for sollys. Få dagens UV-indeks fra 20.000 byer over hele verden og vid, hvornår det er tid til skygge, solcreme og solhat. Kræftens Bekæmpelse står bag app’en.

Pris: Gratis

Platform: iPhone og Android

City Bikes

Vil du opleve storbyen på cykel? Med City Bikes app’en finder du nemt det nærmeste sted, hvor du kan leje en bycykel. App’en alarmerer dig, når det er tid til at aflevere cyklen igen.

Pris: Gratis

Platform: iPhone og Android

Yelp

Yelp er app’en, der giver dig anmeldelser og anbefalinger af de bedste restauranter, diskoteker, barer, underholdning og serviceydelser i den storby, du besøger. App’ens anbefalinger er lavet af brugerne selv.

Pris: Gratis

Platform: iPhone og Android

Airbnb.
Airbnb.

Airbnb

Mangler du et sted at bo, og vil du undgå dyre hoteller og have en mere autentisk oplevelse i stedet? Så hent Airbnb app’en og lej et privat hjem, mens du rejser. Find alt fra husbåde i Amsterdam til vinslotte i Frankrig.

Pris: Gratis

Platform: iPhone og Android

Weather+

Vejret er ofte afgørende for, om du skal bruge dagen på museum eller shopping. New York Times har kåret Weather+ app’en til at være den mest brugbare vejr-app på markedet. Den har et lækkert og overskueligt design, og fodrer dig med alle de vejrinformationer, du måtte have brug for.

Pris: Gratis

Platform: iPhone

OffMaps 2.
OffMaps 2.

OffMaps 2

Bruger du et kort til at få overblik over de storbyer, du besøger? Og slår du samtidig dataroaming fra, når du er i udlandet, for at spare penge? Så er OffMaps 2 noget for dig. Her kan du se kort over byen og planlægge din rute uden internetadgang.

Pris: 2 kroner pr. downloadet kort.

Platform: iPhone og snart Android

Not for Tourists

App’en til dig, der vil undgå turistfælder og i stedet bruge storbyen, som de lokale gør det. Spis, drik, slap af og dans de samme steder, som byens indbyggere gør det. Vær opmærksom på, at app’ens guides indtil videre kun er lavet til storbyer i USA og London.

Pris: 55 kroner

Platform: iPhone

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.