Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

5 ting at lave i Trysils skiterræn

Morgenski, aftenløb og ski-konkurrencer med hele familien er nogen af de ting, du kan kaste dig over på Trysils pister.

På ski i Trysil, Norge.
På ski i Trysil, Norge.

1. Slå konen eller sønnen
Konkurrer med familien eller vennerne på pisterne ved hjælp af My Skistar. Man opretter sig på skistar.com/myskistar og kan på siden se, hvor langt og meget man har kørt i forhold til andre. Man kan samle priser, udfordre venner, få træningstips og meget andet.

2. Morgenski – næsten helt alene
Hvis man vil have pisterne for sig selv og morgenmad serveret i terrænet, kan man tage på morgenski. Klokken 7 åbner udvalgte pister og varmestuen, hvor måltidet serveres, og i to timer er pisterne kun åbne kun for morgenløberne. Oplevelsen er muligt fra 5.2-19.4, og billet skal forudbestilles i velkomstcentreret eller samme sted, som skipas købes.

3. Aftenløb i lys
Enkelte pister holder tre gange om ugen åbent til klokken 20, hvor man kan køre ned ad projektøroplyste snebakker, når alle andre er vendt hjem til hytter og hoteller. Til aftenløbet behøver man ikke andet end et normalt liftkort.

4. Langrend om bjerget
Rundt om Trysil-fjeldet løber en 100 kilometer lang langrendsrute, der giver smukke udsigter og sved på overlæben. Dele af ruten er oplyst efter mørkets frembrud, og det kan derfor lade sig gøre at stå i løbet af aftentimerne.

5. Masser af varm kakao
Norge er kendt for at være dyrt – rigtig dyrt. Varm kakao skal der dog altid være råd til. I hvert fald hvis man spørger nordmændene. Varm kakao koster kun 10 kr. på restauranterne og varmestuerne i pistområdet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.