Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

5 steder med vild luksus i Lufthavnen

Guide til de dyre mærker, kaviar og kostelig luksus i Københavns Lufthavn.

Der er discount - og snart en terminal for discountfly og disses passagerer - Swift hedder den.

Læs også: 5 steder med fred inden flyveturen

Men der er også det modsatte i Københavns Lufthavn.
Behagelighed, mærkevarer og nok for de fleste: vilde drømme.

Her er fem bud på betalbar forkælelse og den dyreste luksus inden flyveturen.

De ægte mærkevarer
Hvor: Nytorv, Terminal 3 Transit.
Hvad: Tænk et mærke, og det er der - næsten. Her er kopi et bandeord. Det er de ægte varer, og der er mange af de internationale mærkevareforretninger i transithallerne. Flest er samlet omkring Nytorv: Aigner, Burberry, Bvlgari, Georg Jensen, Gucci, Hermés, Montblanc, Mulberry og Versace for at remse. Det er især tøj og tilbehør, tasker og tørklæder, man kan svælge rundt i.
Hvor meget: Som priserne "udenfor". Men forretningerne i lufthavnen holder også udsalg ind imellem.

Den vildeste mobil
Hvor: Vertu på Nytorv, Terminal 3 Transit.
Hvad: Vertu mobiltelefon, der bl.a. har ringetone komponeret og indspillet af symfoniorkester samt egen "butler" - en 24-timers service, hvor man på rejsen kan få hjælp til at finde den rigtige restaurant, eksklusive rejsemål eller begivenheder. Nokia's ultimative telefoner fås fra omkring 40.000 kr - og med diamanter op til en mio. kroner. Den dyreste Vertu udstillet i Lufthavnen er guldbelagt - og låst inde i en montre. Personalet ifører sig vertu-handsker, når den skal fremvises.
Hvor meget: 120.000 kr.

Den dyreste mundfuld
Hvor: Caviar House og Prunier Seafoodbar, Terminal 3 Transit.
Hvad: Kaviar - den ægte fra stør, men som her er fra opdrættede stør i Frankrig - er en gudespise. Man man købe den med i dåser fra 30 til 250 gram og priser fra 345 til over 11.000 kr. alt efter kaviar-mærket. Dagsprisen svinger i øvrigt. I seafoodbaren serveres en "kaviar-prøve" - Caviar Shot et glas vodka eller champagne samt fem gram kaviar i ske - til henholdsvis 120 og kr. Dyreste på menukoretet er en rigtig kaviar frokost:  "Luxury minute" med 125 g Saint James Solo serveret med æggehvide, rødløg, toast og creme fraice. 
Hvor meget: 3.070 kr.

Den glitrende tid
Hvor: Plaza Watches & Jewellery, Terminal 2 Transit.
Hvad: Tid er penge - og ure kan koste mange penge. Forretningen fører flere mærker. De mest solgte er Omega, Breitling og Cartier - hvorfra man i øvrigt også har en brilliantbesat lighter til 50.000 kr. Det dyreste herreur, der kan fås her, er et Omega-ur med brillianter, og det tilsvarende dameur, som også har brillianter - endda "raslende" inden for urglasset, og i øvrigt er i 18 karat guld, er fra Chopard.
Hvor meget: 41.988 kr. for herreuret og 149.300 kr. for dameuret.

Den private ventetid
Hvor: Novia Lounge og Servisair Lounge, Terminal 2 Transit.
Hvad: De meget rejsende har "de gyldne kort" og rejsende på business eller første klasse får automatisk med billetten den luksus, at kunne tilbringe ventetiden i en lounge, hvor der er mere fred og ro og kølige drikke ventende i tag-selv buffet'en. Men i et par af lufthavnens loungerne kan man købe sig adgang til loungerne og deres servicetilbud - bl.a. massagestole, som i Servisair loungen er gratis. Loungerne betinger, at der kun kan købes adgang, hvis der er plads.
Pris: 150 kr.

Se også: Guide til morgenmad inden flyveturen

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.