Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

5 gadgets, du ikke vidste, du havde brug for på ferien

Få det hele med

Vil du gerne have det hele med, næste gang du skal tage et billede på ferien, bør du erhverve dig et ’Panono Explorer Edition’ kamera. Det er i stand til at tage panoramiske billeder i 360° - det eneste du skal gøre er blot at indstille timeren på kameraet og kaste det op i luften. Dernæst sendes billedet til din telefon, så du nemt kan dele det med omverdenen.

Pris: 11.185 kr.
Forhandler: shop.panono.com

En personlig assistent

Amazon har skabt en højttaler, der kan agere din personlige assistent både i og udenfor hjemmet. Tag den med på rejsen og brug den til at afspille musik, fortælle dig hvordan vejret er, eller til at få læst nyhederne op.

Pris: 1.223
Forhandler: amazon.com

Kuffert og løbehjul i ét

Hvis det skal gå stærkt i lufthavnen, og du ikke orker at slæbe på din håndbagage, så har firmaet Micro skabt en »luggage scooter,« der nemt og hurtigt kan fragte dig fra A til B. Kufferten er nemlig både en kuffert og et løbehjul på én og samme gang – så nu er der ingen undskyldning for at komme for sent til check-in.

Pris: 2.038 kr.
Forhandler: micro-scooters.co.uk

Klimavenlig oplader

Der er ikke noget så irriterende, som når mobilen løber tør for strøm på rejsen. Men den situation kommer du aldrig ud i med BoostTurbine2000 i tasken. Hvis du drejer opladerens håndtag rundt i bare fem minutter, genererer du batteri nok til at sende et par sms’er eller til at tale i cirka et minut.

Pris: 469 kr.
Forhandler: etoncorp.com

Krøl kortet sammen

Det kan tage evigheder at folde et kort pænt og sirligt sammen, når du har haft det fremme for at finde vej på storbyrejsen. Men med Crumpled City Maps skal du ikke tænke på den slags! Efter at have nærstuderet din rute, krøller du ganske enkelt bare kortet sammen og stopper det ned i tasken.

Pris: 109 kr.
Forhandler: alphageek.dk

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.