Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vilhelmsen lykønsker Möger med nyt job

SF-formand Annette Vilhelmsen, der fyrede Thor Möger som skatteminister, ønsker ham nu tillykke med det nye job som studievært på DR2.

SF mister en af sine topprofiler, når Thor Möger (SF) forlader politik for at styre debatter i et nyt program på DR2. Partiformanden er spændt på at se Möger som studievært.

- Det bliver spændende at se Thor i den rolle. Jeg kender Thor som en dygtig samfundsdebattør og ønsker ham stort tillykke med det nye job, siger Annette Vilhelmsen (SF) i en pressemeddelelse.

Det var hende, der i oktober fyrede Möger som skatteminister, da hun som ny SF-formand skulle sætte sit eget ministerhold. Möger var erklæret støtte af Astrid Krag (SF) som formand.

Også SFs næstformand, Mette Touborg (SF), ønsker sin partifælle tillykke med jobbet. Hun ærgrer sig over, at SF mister en »stærk folketingskandidat«, men glæder sig over, at Möger trods alt fortsætter med at være aktiv i den offentlige debat - nu i en ny rolle.

- Jeg respekterer Thors beslutning om, at hans kandidatur til folketinget ikke er foreneligt med hans nye arbejde, siger Mette Touborg.

Thor Möger opgiver altså sit folketingskandidatur i Aarhus, men forbliver medlem af SF - dog ikke som aktivt medlem af partiet, understreger han.

- Det er en stor beslutning, som jeg også har tænkt grundigt over. Men det er også helt indlysende, at hvervet som folketingskandidat og rollen som debatvært ender med at spænde ben for hinanden, og derfor har jeg truffet et valg om at trække mig, siger Thor Möger.

Den tidligere skatteminister begynder som vært på programmet »Gadens Parlament« 1. februar, der ifølge DR vil blive sendt flere gange om ugen fra forskellige steder i landet.


TV: Thor Møger interview: Jeg skal være debatvært

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.