Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Venstre vil have flytrafik med i rejseplanen.dk

Danskerne skal have bedre overblik over, hvordan de kan komme rundt i Danmark - også med fly, mener Venstre.

Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, vil have undersøgt muligheden for, at indenrigsluftfart inddrages i Rejseplanen via hjemmesiden rejseplanen.dk.

Ifølge Kristian Pihl Lorentzen vil forslaget give danskerne et bedre og mere sammenhængene billede af, hvilke muligheder de har for at komme hurtigt rundt i landet.

- Indenrigsluftfarten er en vigtig brik i at binde Danmark bedre sammen. Og det er en vigtig transportform i vores landdistrikter, siger Kristian Pihl Lorentzen.

Han vil nu tage forslaget op med transportminister Ole Birk Olesen (LA).

- Dermed kan indenrigsfly integreres bedre med den øvrige kollektive transport - altså tog, busser og metro. For transportmulighederne skal spille bedre sammen, siger Kristian Pihl Lorentzen.

Rejseplanen.dk oplyser, at man leverer over 20 millioner rejseplanopslag hver måned i apps og på web. Dermed er rejseplanen.dk ifølge sin egen opgørelse Danmarks største offentlige internetservice.

Rejseplanen A/S blev stiftet 1. januar 2003. Ejerkredsen er de regionale og lokale trafikselskaber i hele landet.

Rejseplanen indeholder data fra alle danske tog- og busselskaber foruden de fleste færger.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.