Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Venstre-pressechef bliver Løkkes nye spindoktor

Mikael Børsting har valgt at forlade Venstre og jobbet som særlig rådgiver for Løkke til fordel for et job i et kommunikationsbureau. Partiets pressechef tager over.

Særlig rådgiver for oppositionsleder Lars Løkke Rasmussen (V), Mikael Børsting, har fået nyt job og forlader dermed Christiansborg, Venstre og Løkke.

Partiet har fundet en afløser for Børsting i egne rækker, da det bliver den nuværende pressechef, Christian Hüttemeier, som tager over som særlig rådgiver for venstreformanden.Christian Hüttemeier blev udnævnt til pressechef i november 2011, og han tidligere arbejdet som sportsjournalist og politisk journalist på Politiken og senest på Jyllands-Posten.

»Jeg kom til Venstre kort efter sidste folketingsvalg og har været med til at starte det arbejde, som skal sikre, at Venstre vinder næste Folketingsvalg. Jeg har været fantastisk glad for at få muligheden for at være folketingsgruppens pressechef og chef for en gruppe meget kompetente medarbejdere,« siger Hüttemeier i en udtalelse og fortsætter:

»Nu får jeg en ny funktion, hvor jeg skal fortsætte arbejdet med at bringe Venstre tilbage til magten – og nu i endnu tættere samarbejde med Lars Løkke Rasmussen. Det glæder jeg mig meget til.«

Også den kommende tætte samarbejdspartner ser frem til arbejdet med den nye rådgiver.

»Jeg kender Christian som en stærk og dygtig pressechef. Han kender Venstre, han kender Christiansborg, og han ved, hvor jeg og Venstre vil hen med Danmark. Jeg glæder mig til at arbejde endnu tættere sammen med Christian,« siger Lars Løkke Rasmussen.

For Mikael Børsting blev til fire år i Vestre, hovedsageligt som spindoktor for formanden, og han fortsætter nu som være public affairs direktør i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese.

»Det har været en fornøjelse at arbejde tæt sammen med Lars Løkke Rasmussen og resten af Venstres ledelse og ansatte. Fra top til bund er Venstre Danmarks mest professionelle parti,« siger Mikael Børsting i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Selv efter ti år ved magten fik Venstre fremgang ved det seneste folketingsvalg, og sidenhen har partiet udbygget positionen som Danmarks største parti. Det er en imponerende bedrift, som skyldes professionalisme, benhårdt arbejde, godt lederskab og en solid politisk fortælling. Det er jeg stolt over at have været en del af.«

Børsting begynder hos Geelmuyden Kiese 1. marts, men Christian Hüttemeier tiltræder stillingen som særlig rådgiver med det samme, mens han også vil fungere som pressechef, indtil en ny er ansat.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.