Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Venstre har forståelse for DBU-ønske om sportsminister

Statsministeren må vurdere, om Danmarks har brug for en sportsminister, siger Venstres politiske ordfører.

Dansk Boldspil-Union (DBU) opfordrer statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til at opprioritere sportsområdet ved at udnævne landets første sportsminister.
Dansk Boldspil-Union (DBU) opfordrer statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til at opprioritere sportsområdet ved at udnævne landets første sportsminister.

København. Dansk Boldspil-Union (DBU) opfordrer statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til at opprioritere sportsområdet ved at udnævne landets første sportsminister.

Det er ikke en kritik af Kulturministeriet og kulturminister Mette Bock (LA), som har sportsområdet under sig, skriver DBU's formandskab i et indlæg på dbu.dk. Det er blot et udtryk for at opprioritere sportsområdet yderligere.

Venstres politiske ordfører, Jakob Ellemann-Jensen, har forståelse for DBU's ønske.

- Alle forslag, der kan trække Michael Laudrup hjem til Danmark, er jeg i udgangspunktet utrolig positiv over for.

- Når det er sagt, vil jeg trygt overlade det til statsministeren at sammensætte, hvem der skal være på ministerholdet, og hvordan det skal se ud, siger Jakob Ellemann-Jensen.

- Jeg vil blive skuffet, hvis ikke DBU så det på den her måde. DBU skal være engageret på sit område, og det er DBU også.

- Når man ønsker en minister til sit eget område, er det fordi, man brænder for det, og fordi man ønsker, at andre også skal gøre det. Jeg har fuld forståelse for det, siger han.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.