Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Venstre: Finanslov uden vækst

Den røde finanslov løser ikke de problemer, som dansk erhvervsliv står over for, siger Venstre politiske ordfører, Ellen Trane Nørby.

En perspektivløs finanslov, der ikke løser udfordringerne for dansk økonomi. Sådan betegner Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, den aftale, som regeringen søndag har indgået med Enhedslisten.

- Det er ikke en finanslov, der sætter gang i væksten og skaber arbejdspladser i Danmark. Den modsvarer ikke de bekymringer, som man møder det danske samfund og i særdeleshed i de danske virksomheder, der flytter ud af landet, fordi væksten er gået i stå. Regeringen kommer ikke med konkrete svar på, hvordan den vil ændre situationen, siger hun til Berlingske Nyhedsbureau.

Ellen Trane Nørby afviser, at Venstre gav for hurtigt op, da partiet forlod forhandlingsbordet i Finansministeriet og overlod banen til Enhedslisten.

- Vi viste en klar vej til at skabe arbejdspladser, blandt andet ved afskaffe byrderne for virksomhederne. Det er så et valg fra regeringens side, at man hellere vil lave en smal, rød aftale med Enhedslisten, der ikke rummer perspektiver for dansk økonomi, siger V-ordføreren.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.