Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Venstre-bagland vil have klare svar på, hvad der er Løkkes politik

Stemmer i Venstres bagland mener, at det er umuligt at forklare vælgerne, hvad Venstres politik er på flere centrale områder.

Venstres bagland er usikre på Løkkes politik.
Venstres bagland er usikre på Løkkes politik.

Forud for dette års kommende folketingsvalg er der på flere centrale områder tvivl om Venstres politik, mener flere af partiets aktive i baglandet ifølge Jyllands-Posten.

Baglandet efterlyser klarere meldinger fra partiformanden.

»Det er svært at være kandidat, hvis man ikke ved, hvad man skal mene. Man vil gerne vide, hvad chefen vil. Hvad skal vi? Hvor skal vi hen?« siger Colette Brix (V), der er folketingskandidat for partiet i Valby.

Hun mener, at Venstre mangler at give klare svar på, hvad der efter et valg skal ske med kontanthjælpen, og om regionerne skal bestå, eller om de skal nedlægges.

Benny Damgaard (V), der er hovedbestyrelsesmedlem og kommuneforeningsformand på Lolland, efterlyser noget mere håndgribeligt fra V-formanden end de fem mærkesager, som han har opstillet og peger på sundhedspolitikken som et område, hvor meldingerne bør være mere klare.

Anonyme kilder i baglandet mener sågar, at manglende konkrete udmeldinger fra Lars Løkke kan føre til et valgnederlag.

Venstres næstformand Kristian Jensen (V) vil ikke garantere klarere svar inden valget.

»Vi har sagt, at vi arbejder på at præcisere jobreformen. Om vi kommer med et mere præcist kontanthjælpsloft, er for mig mindre væsentligt,« siger Kristian Jensen, der ikke mener, at folk kan være i tvivl om, hvad Venstre vil, skriver Jyllands-Posten.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.