Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

V-spidskandidat: Rimeligt at jeg betaler for reception

Cecilia Lonning-Skovgaard har rykket kommunen for en regning og forstår ikke, at den lader vente på sig.

Cecilia Lonning-Skovgaard
Cecilia Lonning-Skovgaard

Venstres spidskandidat i København har gentagne gange udtalt, at hun afventer en intern og en ekstern undersøgelse, før hun eventuelt vil betale for lån af lokaler på rådhuset i forbindelse med sin bryllupsreception i 2012.

Onsdag - med under to uger til kommunalvalget, og efter at en Voxmeter-måling viser, at Venstre står til en halvering i København - er tonen en anden: Hun betaler uanset hvad.

I sidste måned sagde Anna Mee Allerslev farvel som beskæftigelses- og integrationsborgmester og spidskandidat for De Radikale.

Det gjorde hun efter en række møgsager. Blandt andet om gratis lån af lokaler på rådhuset til sin bryllupsreception i august. Prisen er normalt 65.000 kroner. Pengene har Allerslev efterfølgende betalt.

Cecilia Lonning-Skovgaard, hvorfor betaler du nu for de lokaler?

»Jeg rettede allerede for syv uger siden henvendelse til Borgerrepræsentationens sekretariat og bad dem om at oplyse, hvad jeg skyldte.«

»Det har jeg ikke fået oplyst endnu. Jeg har rykket to gange for at få en regning. Når regningen kommer, bliver den betalt. Der er ikke nogen, der hellere vil have denne sag ud af verden end mig.«

Hvorfor har de ikke tidligere meldt ud, at du betaler?

»Det jeg siger i dag,« sagde jeg også til Berlingske i efterårsferien.

Har sagen fyldt for meget, til at du kunne føre en valgkamp, hvor det kun handlede om politik?

»Den har i hvert faldt fyldt meget, og jeg forstår ikke, hvad der tager så lang tid inde på rådhuset i forhold til at få fabrikeret en regning.«

Synes de selv, at du tydeligt nok har meldt ud, at du har rykket rådhuset for en regning?

»Set i bakspejlet kunne man nok have meldt endnu klarere ud.«

De fleste har nok den opfattelse, at du ventede på undersøgelserne i forhold til, om du skulle betale eller ej. Skulle du ikke tydeligere før have sagt, at du ville betale uanset hvad?

»Jo. Det kan du sige. Det tager jeg med mig videre. Jeg skal være skarpere til at kommunikere den slags fremover.«

Handler din udmelding også om, at Venstre ifølge en Voxmeter-måling står til en halvering i København?

»Det er ikke festligt med dårlige meningsmålinger. Jeg ved ikke, hvor meget denne sag har fyldt, men nu skal vi kigge fremad og tale politik. Vi skal fortælle københavnerne, hvorfor de skal sætte krydset ved Venstre.«

Har du fortrudt noget?

»Jeg skulle have været endnu tydeligere i min kommunikation. Jeg synes, jeg sagde det tydeligt nok i Berlingske.«

Synes du, det er rimeligt, at du skal betale for lokalerne?

»Ja. Det er også derfor, jeg gentagne gange har bedt om at få beløbet oplyst.«

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.