Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Usikkerhed om Jens Rohdes EU-kandidatur

En kronik i Berlingske om mere magt til EU har fået Venstre-toppen op i det røde felt. Forfatteren er Venstres spidskandidat til EU-parlamentet, Jens Rohde. Men nu er hans kandidatur måske i fare, erfarer Berlingske.

Venstres EU-frontfigur Jens Rohde.
Venstres EU-frontfigur Jens Rohde.

Venstres ledelse er så rasende over en kronik, som partiets EU-parlamentariker Jens Rohde har skrevet , at der nu er usikkerhed om, hvorvidt han i morgen bliver kåret som spidskandidat til Europaparlamentsvalget i 2014. Det erfarer Berlingske.

Kåringen af Jens Rohde er ellers planlagt til at skulle ske i morgen på Venstres landsmøde i Herning.

Kronikken, som bliver bragt i Berlingske Søndag, har Jens Rohde skrevet sammen med formanden for Europabevægelsen Erik Boel. De mener, at det kriseramte EU bør have langt flere muskelkræfter end i dag. Især når det gælder udenrigspolitikken. Men det er ikke Venstres politik og hele eftermiddagen har der været krisemøder mellem en række af Venstres topfolk og Jens Rohde.

Mens det øvrige Venstre fester i kongrescentret er der forsat møder mellem en række af Venstre topfolk. Det er endnu usikkert, hvad de ender med at konkludere.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.

  • Politisk Morgenpost
  • Analyser & Perspektiv
  • Den Politiske Puls
  • Indeks