Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ups: Aarhus Kommune udskrev valg ved en fejl

Aarhus Kommune kom ved en fejl statsministeren i forkøbet og udskrev folketingsvalg 5. januar 2015. 20 aarhusianere fik valgkort tilsendt med posten.

ARKIVFOTO
ARKIVFOTO

Flere aarhusianere fik sig noget af en overraskelse, da de tømte postkassen i juledagene. Mellem de øvrige forsendelser dukkede der nemlig valgkort op i flere østjyske postkasser med en påtrykt dato for det kommende folketingsvalg: Mandag 5. januar 2015.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Valgkortene var ved en fejl blevet sendt ud til 20 aarhusianere. Fejlen er opstået i Aarhus Kommunes valgsekretariat, hvor man netop er i færd med at gennemføre en række tests i forbindelse med det kommende folketingsvalg, der skal afholdes senest til september.

»Vi er ved at forberede os på valget. Aarhus Kommunes ambition er altid at tænke nyt og gøre det bedst mulige. Vi tester blandt andet nye valgkort, og i den forbindelse fik vi som led i en solid test lavet et prøvetryk på 14.000 kort. Sent fredag opdagede vi, at der ved en fejl var blevet sendt og omdelt 20 kort ud til aarhusianske adresser,« siger chef for Borgerservice og ansvarlig for valgsekretariatet Lene Hartig Danielsen til Aarhus Stiftstidende.

Lørdag formiddag måtte Borgerservices projektansvarlige selv rundt og banke på hos samtlige modtagere for at beklage fejlen.

»Det var ikke alle, der var hjemme. Men dem, vi mødte, tog det heldigvis med et smil,« fortæller Lene Hartig Danielsen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.