Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Trepartsforhandlinger aflyst

Trepartsforhandlingerne er brudt sammen efter, at Dansk Metal ikke vil afgive ferie- og helligdage. Det erfarer b.dk

Finansminister Bjarne Corydon.
Finansminister Bjarne Corydon.

Trepartsforhandlingerne er aflyst, det vil finansminister Bjarne Corydon (S) meddele parterne i dag, erfarer b.dk

Tidligere i dag indrømmede finansminister Bjarne Corydon (S), at en aftale kan blive vanskelig, da Dansk Metal efter et møde i går aftes meldte ud, at deres medlemmer ikke vil afgive ferie- og helligdage.

Ifølge regeringen og kommissoriet for aftalen skulle det netop øge arbejdstiden og indbringe fire milliarder kroner i en aftale med arbejdsmarkedets parter.

Ministeren er overrasket over meldingen og sagde til TV2 News tidligere i dag, at han senere på dagen ville drage en konklusion på situationen efter uformelle møder med parterne.

- Jeg bliver nødt til at undersøge, om vi kan fortsætte forhandlingerne, og om der er er grundlag for at nå til enighed, siger finansministeren.

Men b.dk efarer altså, at trepartsforhandlingerne nu endelig er aflyst. Ingen af de deltagende parter i trepartsforhandlingerne har bekræftet, at forhandlingerne formelt er aflyst.

Ifølge FOA-formand Dennis Kristensen misser regeringen en historisk mulighed for en trepartsaftale.

Ifølge BNB har LO nu indkaldt parterne til krisemøde.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.