Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

To »skrappe spindamer« slår sig sammen

De to tidligere top-spindoktorer, Søs Marie Serup og Rulle Grabow Westergaard, stifter et fælles kommunikationsbureau. Det sker med latteranfald og smækkys.

Søs Merie Serup er den ene halvdel i et nyt kommunikationsbureau.
Søs Merie Serup er den ene halvdel i et nyt kommunikationsbureau.

Søs Marie Serup, der har været spindoktor for Lars Løkke Rasmussen (V) og pressechef for Venstre, går sammen med Rulle Grabow Westergaard og stifter et nyt kommunikationsbureau. Rulle Grabow Westergaard har blandt andet været spindoktor for Henrik Høegh (V), da han var fødevareminister.

- Ja, skrappe spindamer slår sig sammen. Vi larmer lige meget, har et gigantisk netværk, og deler et passioneret forhold til god, klar og umisforståelig kommunikation – så selvfølgelig er Grabow & Serup helt oplagt. Det skulle vi have gjort for længe siden, siger de to kvinder på henholdsvis 41 og 38 år til Altinget.dk.

Grabow & Serup, der tilsammen har 30 års erfaring inden for rådgivning i kommunikation, er netop rykket ind i Ny Alliances gamle lokaler i Nybrogade over for Christiansborg.

- Vi trængte til et fælles sted og kolleger med samme værdier. Man er ikke i tvivl om, hvad vi mener. Så vi har nogle forrygende diskussioner. Også med hinanden. Men mon ikke vi er det eneste topprofessionelle kommunikations- og PR-bureau, hvor hver dag starter med et larmende latteranfald og et smækkys mellem de ledende partnere? Det er pragtfuldt, siger Søs Marie Serup og Rulle Grabow Westergaard til Altinget.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.