Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tilsyn rejser mistanke om ulovlig støtte fra Odense Kommune

Odense Kommunes engagement i blandt andet koncert med Sting og Paul Simon kommer i tilsyns kritiske søgelys.

København. Statsforvaltningen går ind i sagen om Odense Kommunes engagement i Arena Fyn. Det fremgår af et brev fra Statsforvaltningen til Odense Kommune.

Konkret beder Statsforvaltningen, der fører tilsyn med kommunerne, Odense Kommune om at forklare sig i tre sager, som har været intensivt beskrevet i en række lokale medier.

For det første skal kommunalbestyrelsen forholde sig til Odense Kommunes engagement i en dobbeltkoncert med musikstjernerne Paul Simon og Sting.

For det andet skal kommunen give yderligere oplysninger om sit sponsorat af robotmessen Robobusiness Europe.

Og for det tredje interesserer Statsforvaltningen sig for en aftale om brugsretten til Arena Fyn, som kommunen har indgået med et privat firma.

- Ovennævnte tre forhold rejser efter Statsforvaltningens opfattelse alle spørgsmål, dels om hvorvidt der kan være tale om ulovlig støtte, dels hvorvidt kommunens engagementer i de forskellige aktiviteter med videre er udtryk for en økonomisk forsvarlig forvaltning af kommunale midler, skriver Statsforvaltningen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.