Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Thulesen om S-udspil: Hvorfor vente til efter et valg?

DF opfordrer Socialdemokratiet til, at man sætter sig sammen nu for at gennemføre udlændingepolitik.

»Slut med valgoplæg, hensigtserklæringer og snak. Lad os sætte os sammen med henblik på at få gennemført den nødvendige politik NU! Er du klar?,« skriver Kristian Thulesen Dahl i sit ugebrev.
»Slut med valgoplæg, hensigtserklæringer og snak. Lad os sætte os sammen med henblik på at få gennemført den nødvendige politik NU! Er du klar?,« skriver Kristian Thulesen Dahl i sit ugebrev.

Socialdemokratiet præsenterede mandag sit første store valgoplæg, et udlændingepolitisk udspil.

Partiformand Mette Frederiksen (S) kaldte i den forbindelse integration »den største udfordring i det danske samfund nu«.

Det budskab er Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl enig i. Men han kommer samtidig med en direkte opfordring til S-formanden i sit ugebrev.

»Men helt ærligt Mette Frederiksen. Hvis vi langt om længe er enige om, at ikke-vestlig indvandring er Danmarks største udfordring. Hvorfor så i alverden vente til efter et folketingsvalg med at gøre noget ved det?,« skriver han.

»Jeg indbyder derfor dig og dine folk. Lad os sætte os sammen og gøre ord til handling.«

Blandt forslagene i udspillet er et stop for såkaldt spontan asylsøgning i Danmark og strammere krav til familiesammenføring.

I sit ugebrev skriver Kristian Thulesen Dahl, at flere af Socialdemokratiets forslag minder om forslag, der tidligere er blevet stillet af Dansk Folkeparti, blandt andet »at oprette lejre i Afrika for asylansøgere«.

»Slut med valgoplæg, hensigtserklæringer og snak. Lad os sætte os sammen med henblik på at få gennemført den nødvendige politik NU! Er du klar?,« afslutter Kristian Thulesen Dahl sit ugebrev.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.