Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Thorning deltager i solidaritetsmarch i Paris

Helle Thorning-Schmidt rejser til Paris og deltager sammen med justitsministeren i søndagens solidaritetsmarch efter terrorangrebet mod Charlie Hebdo.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) deltager i søndagens march i Paris efter terrorangrebet på det franske satiremagasin Charlie Hebdo, oplyser Statsministeriet til TV2.

Thorning har angiveligt takket ja til en invitation til sympatimarchen fra den franske præsident Francois Hollande, og hun vil deltage i marchen sammen med en række andre europæiske ledere.

Justitsminister Mette Frederiksen (S) drager også til Paris for at være med i marchen, som afholdes for at vise sammenhold efter Charlie Hebdo-angrebet, som kostede 12 mennesker livet.

»Jeg ser frem til at mødes med mine kolleger i Paris på søndag for at sende et klart signal om, at vi står sammen mod ekstremismen. Vi vil blandt andet gå en march i stilhed for at udtrykke solidaritet og sammenhold,« siger Mette Frederiksen og fortsætter:

»Terrorangrebet i Frankrig er udtryk for, at ytringsfriheden og demokratiet er under angreb fra ekstremistiske kræfter. Svaret må og skal til alle tider være at rykke endnu tættere sammen og holde fast i vores værdier og det, vi tror på. Det er netop nu vigtigere end nogensinde, at vi skriver, tegner og mener, hvad vi har lyst til inden for lovens rammer.«

Mette Frederiksen skal ud over at medvirke i marchen mødes med kolleger fra EU og USA for at drøfte en fælles indsats mod terror.

Her vil ministre fra Frankrig, USA, Belgien, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Italien, Polen, Nederlandene, Østrig og Letland deltage, oplyser Justitsministeriet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.