Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Thor Möger-hetz på Facebook

Nedladende kommentarer og personlige angreb på Thor Möger (SF) vælter ind i kommentarfeltet under hans Facebookopdatering, hvor han mandag aften skrev, at han var blevet fyret som skatteminister.

Det er langt fra kun »tak« og »held og lykke fremover«, der falder i kommentarfeltet under Thor Mögers Facebookopdatering om hans fyring. Ord som »idiot«, »Mögungen« og »lortearbejde« optræder flere gange i de 800 kommentarer, der er blevet tilføjet, siden Thor Möger i går skrev, at han var blevet fyret af SF’s nye formand, Annette Vilhelmsen.

Her er et lille udpluk af de hilsner, Thor Möger har fået på sin Facebook.

- Farvel til Mögungen. Det er det bedste, der er sket i lang tid. Nu mangler vi bare resten af den skodregering, skriver Martin Toft.

- Fandme på tide, du blev smidt på porten... Du har ikke en skid at gøre som minister, når du ikke engang er folkevalgt ind i folketinget!!! Det Burde ikke være muligt, men har retfærdigheden sket sin hyldest!!!!!, skriver Jimmy Jimse Nielsen.

- Levebrødspolitikker.......meld dig ledig og prøv virkeligheden....idiot, skriver Steen Gjerulff.

- Kære Thor. Tillykke med fyringen. Ja, så kan du endelige komme i gang med en ny uddannelse på S.U. Måske en uddannelse i menneske forståelse. Det må være lige en uddannelse for dig. Og Husk så, at rette skattekorte, hvis du går i gang, mere så du ikke får et skattesmæk for indkomstændring. Vi skulle jo nødig melde dig for skattefusk. Og ikke noget med sort arbejde. FY FY. Bare for gode råds skyld. Held og lykke. N.B. ÅÅÅÅHHHH Forresten, husk ikke at skriv i dit CV, at du har været ”Skatteminister”, der vil være virksomheder, som ikke er så glæd for det.?, skriver Jens Petersen.

- Kære Thor...Tak for en stykke lorte arberjde...Kun hos det offentlige kan et usselt menneske som dig få sig en så høj position. Håber inderligt at du selv en dag kommer til at betale prisen for den svindel nummer i har haft gang i, skriver Behnam Lavari Karimi

- HAHAHAH !!!!!! Fandme på tide du bliver sat på porten ! Få dig et rigtigt arbejde og se hvor meget lort du har lavet på 1 år som skatteminister !, skriver Henrik Nielsen.

Også i kommentarfeltet på b.dk under nyheden om Thor Mögers fyring får den tidligere skatteminister en lille opsang med på vejen:

- Mögungen skal da ikke kede sig! Knægten har en stor og god opgave i at gøre sin skole færdig. Og ellers kan han træde an her, og jeg skal give ham lidt livsvisdom, skriver Knud Madsen.

Kommentarerne under Thor Mögers facebookopdatering indeholder også positive tilkendegivelser. Læs dem her.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.