Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Støjberg afviser anklager om at udvisninger går for langsomt

Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti mener, at det går for langsomt med at få udvist kriminelle udlændinge.

Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti mener, at det går for langsomt med at få udvist kriminelle udlændinge. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix 2017)
Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti mener, at det går for langsomt med at få udvist kriminelle udlændinge. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix 2017)

København. Regeringens arbejdsgruppe for at udvise flere kriminelle udlændinge har fem anbefalinger, som skal munde ud i lovforslag i det kommende folketingsår.

Målet er at kunne begynde at behandle ændringerne inden årets udgang, så flere kriminelle udlændinge bliver udvist fra Danmark.

Det siger udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) på et samråd.

»Det er min helt klare holdning, at kriminelle udlændinge ikke hører hjemme i Danmark.«

»Regeringen er fast besluttet på at få vendt hver en sten, så vi i videste omfang kan få udvist hver en udlænding,« siger hun.

Den tværministerielle arbejdsgruppe hører under Justitsministeriet og skal komme med bud på nye stramninger.

Det arbejde bakkes op af både Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet.

Men på torsdagens samråd er begge partier skeptiske, for det går ikke hurtigt nok med at se på reglerne.

Ministeren er indkaldt i samråd for at svare på, om de danske domstole kan blive bedre til at udvise kriminelle udlændinge.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.