Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

SF vil styrke medlemsdemokrati med udvalg

SFs landsledelse nedsætter en række udvalg, der skal bidrage til at styrke partiets idéudvikling og styrke medlemsdemokratiet.

Fra landsledelsens side er der lagt op til syv udvalg, der fokuserer på forskellige politiske emner. Desuden vil man nedsætte et organisationsudvalg, et økonomiudvalg og et aktivitetspuljeudvalg.

- Det handler om at samle de ressourcer op, der sidder rundt omkring i landet, siger næstformand Mette Touborg (SF).

I forbindelse med formandskampen i SF slog Annette Vilhelmsen (SF), der endte med at løbe med formandsposten, netop på behovet for at øge medlemsdemokratiet i SF, og det er de kommende udvalg et udtryk for, lyder det fra næstformanden.

- Det er et af de initiativer, der er taget, efter Annette er blevet formand, siger Mette Touborg.

- Formålet er at få aktiveret SFerne, der sidder rundt omkring i landet med stor indsigt og viden, få brugt de kompetencer, de har, og få samlet deres input, siger hun.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.