Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

SF i Aarhus har glemt Möger på kandidatlisten

Tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen står ikke på listen over folketingskandidater for SF i Østjyllands Storkreds, selvom han stiller op. Kredsformanden erkender, at det er en forglemmelse.

Selvom Thor Möger (SF) har været folketingskandidat for SF i Aarhus Nord i tre måneder, står han ikke på listen over partiets kandidater i Østjylland. I stedet står Thomas Medom opført, og det er en fejl, erkender kredsformanden.

- Vi har ikke fået det gjort, og det er beklageligt, siger formanden for SF i Storkreds Østjylland, Lars Lyngsdal, til DR Nyheder.

Også på SFs landsdækkende hjemmeside står Medom opført i stedet for Möger - selvom partiets pressetjeneste har bedt om at få rettet fejlen allerede før jul.

Siden oktober har Thor Möger været folketingskandidat i Aarhus Nord, fordi ingen andre meldte sig, da kredsen blev ledig, fortæller kredsformanden.

- Og inden 1. oktober meddelte jeg det til landsledelsen. Og de har bekræftet, at de har modtaget det, fastslår Lars Lyngsdal.

Thor Möger blev fyret som skatteminister i oktober, da Annette Vilhelmsen (SF) overtog formandsposten i partiet, og da han blev hentet direkte ind på posten, er han ikke valgt ind som medlem af Folketinget.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.