Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

S vil have løbende rapportering fra skattekommission

Offentligheden skal ikke vente i årevis for at få klarhed over skandalerne i Skat, mener Socialdemokratiet.

Offentligheden skal ikke vente i årevis for at få klarhed over skandalerne i Skat, mener Socialdemokratiet. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2017)
Offentligheden skal ikke vente i årevis for at få klarhed over skandalerne i Skat, mener Socialdemokratiet. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2017)

Socialdemokratiet kæmper stadig for, at den kommende skattekommission løbende skal rapportere om sit arbejde.

Kommissionen skal undersøge de seneste års skandaler i Skat.

Det fortæller skatteordfører Jesper Petersen torsdag efter et møde med skatteminister Karsten Lauritzen (V).

»Det har regeringen endnu ikke lagt op til, og derfor kan der altså godt gå en håndfuld år, uden at der kommer noget som helst ud til offentligheden,« siger han.

»Og vi mener ikke, at det kan være rigtigt.«

Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet står sammen bag forslaget om, at en undersøgelse af Skat skal deles op i flere etaper. Idéen er at sikre, at offentligheden og Folketinget løbende kan få kendskab til kommissionens konklusioner.

Partierne arbejder i disse dage for at få taget den endelige beslutning om at nedsætte en skattekommission inden Folketingets sommerferien, der starter fredag.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.