Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

S: Venstre ærgrer sig over fremgang i dansk økonomi

Partiet Venstre ærgrer sig over bedre tider for dansk økonomi, når de kritiserer statsminister Helle Thorning-Schmidt for ikke at anerkende de økonomiske udfordringer i fremtiden, lyder det fra Socialdemokraterne.

Venstre rammer ved siden af med kritikken af statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) nedtoning af de økonomiske problemer, der kan vente Danmark i fremtiden, mener politisk ordfører for Socialdemokraterne, Maja Panduro (S).

»Venstre virker nærmest ærgerlige over, at det går godt for dansk økonomi, fordi det ikke passer ind i deres valgkampsstrategi. Derfor prøver Venstre på tale dansk økonomi ned,« siger hun og hævder, at regeringen ingenlunde er reformangst.

Finansordfører for Venstre, Peter Christensen (V), langer ud efter statsministeren, der i søndagens udgave af Jyllands-Posten nedtoner de økonomiske udfordringer efter 2020. Statsministeren advarer også mod at have et enøjet fokus på arbejdsudbuddet.

Men statsministeren vil ikke anerkende, at der er udfordringer for dansk økonomi, lyder det fra Peter Christensen.

»Hun maler et skønmaleri. Helle Thorning-Schmidt vil slet ikke anerkende problemerne, fordi hun så undgår at skulle forholde sig til, hvordan de løses,« siger han

Maja Panduro kan ikke forstå, hvorfor Venstre vil lade statsministeren høre for økonomien. Hun peger på, at den seneste økonomiske krise ramte under Venstre og Konservatives regeringstid.

»Det er flot, at man skal have høre, at vi skulle tale økonomien op på en lyserød sky fra det parti, der aflyste finanskrisen i utide,« siger hun.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.