Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

S kalder Elbæk en succes

Uffe Elbæk nåede meget som kulturminister, mener den socialdemokratiske kulturordfører, Mogens Jensen.

Selv om Uffe Elbæk (R) kun nåede at være kulturminister i 14 måneder, har han opnået solide resultater. Det mener Socialdemokraternes kulturordfører, Mogens Jensen.

- Jeg synes, at Uffe Elbæk har nået meget i den korte tid, han var minister. Han har lavet flere store forlig, og jeg synes, at han sat klare fingeraftryk, siger Mogens Jensen til Berlingske Nyhedsbureau.

Om Uffe Elbæks afgang siger han:

- Det er Uffe Elbæks beslutning. Jeg kan da godt forstå, at han - med den spidsrod, han har måttet løbe - drager den konklusion. Jeg synes, at man er gået meget efter personen og ikke bolden i den konkrete sag.

Mogens Jensen mener, at Uffe Elbæk har været en anderledes minister:

- Det gælder både på det politiske indhold og den måde, han har fungeret som minister på. Han har forsøgt at bedrive ministergerningen på en anden måde, end man traditionelt gør, og det er helt tydeligt, at det har man ikke taget godt i mod på det politiske parnas, siger han.

Spørgsmål: Du blev selv i forbindelse med regeringsskiftet nævnt som en mulig kulturminister - er du stadig det?

- Det har jeg ingen bemærkninger til, siger Mogens Jensen.

Web-tv: Se portræt af Uffe Elbæk

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.