Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

S-borgmesteraspirant: Rygte om rævekage i Slagelse er rent spin

Der er fortsat flertal bag mig, siger John Dyrby Paulsen. Men konstitueringsforhandlinger trækker ud.

Klokken 2.48 på valgnatten meddeler John Dyrby Paulsen (A) på Slagelse Rådhus, at han bliver ny borgmester efter Regions- og Kommunalvalget 2017, onsdag den 22. november 2017.. (Foto: Claus Bech/Scanpix 2017)
Klokken 2.48 på valgnatten meddeler John Dyrby Paulsen (A) på Slagelse Rådhus, at han bliver ny borgmester efter Regions- og Kommunalvalget 2017, onsdag den 22. november 2017.. (Foto: Claus Bech/Scanpix 2017)

Det er rent Venstre-spin, at der skulle være gang i en rævekage i Slagelse Kommune.

Det siger John Dyrby Paulsen (S), der er i færd med at forhandle en konstitueringsaftale på plads med ham selv som borgmester.

Ifølge Dyrby Paulsen er der stadig flertal bag hans borgmesterkandidatur.

»Vi forhandler stille og roligt videre,« siger Dyrby Paulsen.

Rygterne om en rævekage er opstået, efter at den nuværende borgmester, Stén Knuth (V), onsdag har udtalt til blandt andet TV2, at forhandlingerne hos Dyrby Paulsen skulle være brudt sammen. Og at han derfor havde inviteret Dansk Folkeparti og Liberal Alliance til forhandlinger.

»Det er for tidligt at sige, at der er en ny borgmester i Slagelse,« sagde Stén Knuth.

Men de to partier står ifølge Dyrby Paulsen stadig bag den aftale, der blev indgået på valgnatten, nemlig at S skal have borgmesterposten.

»Det er rent Venstre-spin«, siger han.

»Vi sad og spiste med Liberal Alliance, efter at vi havde formuleret noget af konstitueringsaftalen. Så kunne den ene af LA-folkene vise mig en artikel, hvor der stod, at de var til møde med Stén Knuth,« fortæller Dyrby Paulsen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.