Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Fakta

Regeringens akutjob

Regeringen, Kommunernes Landsforening, Danske Regioner og Dansk Arbejdsgiverforening har indgået en aftale om at finde 12.500 job til de langtidsledige.

Målgruppen for jobbene er ledige, der i perioden 1. oktober 2012 til 1. april 2013 har tre måneder eller mindre tilbage af dagpengeperioden, samt personer, der frem til 1. juli 2013 opbruger den samlede dagpengeperiode.

Ifølge Finansministeriets beregninger består den gruppe af cirka 20.000 danskere, en del af dem vil selv finde job eller anden forsørgelse, vurderes det.

Arbejdsgivere får en præmie på op mod 25.000 kroner for at ansatte en ledig, der er ved at miste retten til dagpenge.

Regeringen håber, at ordningen kan træde i kraft allerede i midten af november.

Ordningen er midlertidig og udløber juli 2013.

Ordningen vil koste i omegnen af 115 millioner kroner.

7.500 akutjob skal findes i det private erhvervsliv, det offentlige skal bidrage med 5.000 job.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.