Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Test dig selv: Kan du bestå Thorning-regeringens prøve?

Venstre har beskyldt regeringen for at lempe udlændingepolitikken, da den afskaffede indfødsretsprøven og erstattede den med statsborgerskabsprøven. Kan du bestå den nye prøve? Test dig selv her. Prøven er fra tirsdag den 2. december 2014.

Folketinget afholdt søndag 29. april 2012 den årlige Statsborgerskabsdag, hvor nye danske statsborgere kunne møde landets politikere.
Folketinget afholdt søndag 29. april 2012 den årlige Statsborgerskabsdag, hvor nye danske statsborgere kunne møde landets politikere.

Inden statsborgerskabsprøven kom til verden, skulle udlændinge i stedet bestå indfødsretsprøven, som byder på 40 spørgsmål.

Venstre mener, at den nye prøve er lettere end den gamle og regeringen dermed har lempet udlændingepolitikken.

Du kan prøve den tidligere test her og vurdere selv.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.