Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Spå om 2015: Kan du slå Hans Engell?

Hvornår kommer valget? Vinder Thorning? Og bliver DF størst? Politisk kommentator Hans Engell har givet sit bud på året, der kommer. Og nu kan du quizze med. Den bedste til at læse i kaffegrums vinder... en stempelkande.

OBS: Quizzen blev lukket fredag 30. januar klokken 15.00. Indsendte svar efter dette tidspunkt kommer derfor ikke i betragtning til præmie. Men du er selvfølgelig velkommen til at gætte løs.

Det er en yndet disciplin i dansk politik at forudsige fremtiden - især i et valgår, hvor der er nok at spå om.

Politiko.dk satte for en lille måned siden en konkurrence i gang om, hvem der bedst kan forudsige de politiske begivenheder i år. Vi lukker konkurrencen fredag klokken 15, så nu er det sidste mulighed for at gætte med.

Politisk kommentator Hans Engell har også indvilliget i at quizze med. Når året er omme, kårer vi en vinder og ser, om læserne kan slå kommentatoren.

Den bedste til at læse i kaffegrums vinder en Stelton AJ Stempelkande.

Sæt kryds i svarene herunder, husk at skrive navn, telefonnummer og e-mailadresse til sidst, og klik så på send. Så gemmer vi svarene og vender tilbage i 2016. Hvis flere rammer samme antal rigtige svar, trækker vi lod blandt vinderne.

Hans Engells svar og begrundelser kan du læse her

Held og lykke.

Tekniske problemer med at deltage i quizzen? Så prøv at klikke her.

Konkurrencen lukker ved udgangen af januar, og man må højest indsende et svar per person.

Læs mere: Quiz videre på Politiko.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.