Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kan du forudsige 2016 og slå Hans Engell? Tip en 13'er om året i dansk politik

Får Danmark en parallelaftale om Europol? Bliver der landet en trepartsaftale? Kommer der flere end én ministerrokade i løbet af 2016? Spå om årets begivenheder i dansk politik i politiko.dks 2016-quiz.

OBS: Quizzen blev lukket søndag 31. januar klokken 24.00. Indsendte svar efter dette tidspunkt kommer derfor ikke i betragtning til præmie. Men du er selvfølgelig velkommen til at gætte løs.

Har du styr på dansk politik, og kan du forudsige, hvad der kommer til at ske på Christiansborg og i #dkpol det næste års tid? Og er du bedre til det end politisk kommentator Hans Engell?

Så skal du spidse koncentrationen og quizze med her.

Vi gentager nemlig succesen fra sidste år og søsætter politiko.dk-quizzen om året, der kommer, i dansk politik.

Det eneste, du skal gøre, er at sætte kryds i svarene herunder, huske at skrive navn, telefonnummer og e-mailadresse til sidst, og så klikke på send.

Så gemmer vi svarene og vender tilbage i 2017. Hvis flere af jer rammer samme antal rigtige svar, trækker vi vinderen blandt de besvarelser med flest rigtige svar.

Sidste år var Hans Engell modig nok til at stille op. Han fik 9 ud af 13 rigtige og får i år mulighed for at forbedre det resultat, idet han har indvilget i nok en gang at forsøge at forudsige det kommende års begivenheder.

Og for nu at fortsætte i genbrugsstilen har vi valgt, at den bedste til at læse i det politiske kaffegrums også i år vinder en...Stelton AJ Stempelkande.

På fredag offentliggør vi Hans Engells svar på de 13 spørgsmål.

Klar, parat, quiz:

Oplever du tekniske problemer med at deltage i quizzen? Så prøv at klikke her.

Konkurrencen lukker ved udgangen af januar, og man må højest indsende et svar per person.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.