Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hvem går til valg på det-quizzen: Kan du slå Holger og Heunicke?

Under Folkemødet testede vi, om gæsterne i politisk morgenpost live havde styr på partiernes meget omtalte mærkesager og knap så profilerede politik. Prøv quizzen og se, om du kan slå Mads Holger (K) og Magnus Heunicke (S).

Transportminister Magnus Heunicke (S) under politisk morgenpost live fra folkeskibet Maja, der lå i Allinge Havn under Folkemødet.
Transportminister Magnus Heunicke (S) under politisk morgenpost live fra folkeskibet Maja, der lå i Allinge Havn under Folkemødet.

Under Folkemødet sendte vi politisk morgenpost som liveradio fra en skonnert i Allinge Havn.

Her kastede vi afslutningsvist gæsterne ud i den store »hvem går til valg på det-quizzen«, hvor vi havde udvalgt en meget kendt og en mindre kendt mærkesag for hvert af de 10 partier.

Den skal faste læsere af Politiko.dk ikke snydes for. Så værsågod.

Se, om du kan slå den konservative folketingskandidat Mads Holger (K) og transportminister Magnus Heunicke, der fik hhv. 7 og 9 rigtige.

Hør Mads Holger svare på de 10 spørgsmål her ved at spole frem til tidskode 36:15.

Hør Magnus Heunicke svare på de 10 spørgsmål her ved at spole frem til tidskode 38:36.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.