Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Quiz: Kan du klare alle Magnus Heunickes 20 spørgsmål om politik?

20 spørgsmål fra politikeren: På årets folkemøde havde politiko.dk allieret sig med tre af landets folkevalgte til en frisk omgang morgenquiz. I dag kan du prøve kræfter med Magnus Heunickes (S) spørgsmål.

Politisk Mogenquiz med MF Magnus Heunicke (S) på molen i Allinge Havn til Folkemødet på Bornholm søndag d. 19.06.2016. (Foto: Asger Ladefoged/Scanpix 2016)
Politisk Mogenquiz med MF Magnus Heunicke (S) på molen i Allinge Havn til Folkemødet på Bornholm søndag d. 19.06.2016. (Foto: Asger Ladefoged/Scanpix 2016)

Folkemødet var igen i år tætpakket med politiske arrangementer fra morgen til aften.

Her på politiko.dk havde vi fredag, lørdag og søndag gratis morgenmad og quiz på den tremastede skonnert »Maja« på havnen i Allinge.

Pia Kjærsgaard (DF), Karsten Hønge (SF) og Magnus Heunicke (S) havde selv strikket en politisk quiz sammen, som de udfordrede skibets gæster i, mens der blev serveret kaffe og morgenbrød.

Var du ikke til stede, kan du herunder prøve kræfter med Magnus Heunickes quiz fra i søndags.

Du kan også prøve Pia Kjærsgaards eller Karsten Hønges Quiz.

God fornøjelse.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.