Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet undersøger DF'er for at tiltvinge sig tv-kamera

EU-parlamentariker Jørn Dohrmann bliver undersøgt af politiet for mulig brug af ulovlig tvang.

EU-parlamentariker Jørn Dohrmann (DF) bliver efterforsket af politiet, fordi han muligvis ulovligt har tiltvunget sig et tv-kamera fra en fotograf, som filmede ind over hans marker. Arkivfoto. Scanpix/Erik Luntang
EU-parlamentariker Jørn Dohrmann (DF) bliver efterforsket af politiet, fordi han muligvis ulovligt har tiltvunget sig et tv-kamera fra en fotograf, som filmede ind over hans marker. Arkivfoto. Scanpix/Erik Luntang

Politiet i Sydøstjylland efterforsker en sag om hærværk og mulig brug af ulovlig tvang begået af Dansk Folkepartis EU-parlamentariker, Jørn Dohrmann.

Det skriver Politiken.

Sagen drejer sig om, at Jørn Dohrmann 3. maj angivelig blev så vred på en tv-fotograf, som filmede ind over hans marker, at han kørte hen til fotografen og tiltvang sig kameraet.

Politiet blev derefter tilkaldt og fik udleveret kameraet, da de opsøgte Dohrmann på hans adresse.

Efterfølgende var tv-fotografen på skadestuen på Kolding Sygehus.

Vicepolitiinspektør Peter Balsgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi vil ikke gå i detaljer med sagens håndtering og efterforskningens varighed.

»Jeg kan bekræfte, at vi har en sag, og at vi arbejder med den,« siger han til Politiken.

Gruppeformand Peter Skaarup (DF) har vendt sagen med Jørn Dohrmann, fortæller han til Politiken.

»Det er svært at svare på, hvad der er foregået, når man ikke selv har været til stede,« siger han.

Fotografen er fra Nordisk Film TV og optagelserne skal bruges til en dokumentarudsendelsen "DF og de skjulte bilag", som sendes på DR2 senere i juni.

DF's gruppe i Europa-Parlamentet har i længere tid været i skudlinjen for sager om misbrug af EU's midler.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.