Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pia K.: Tavs om Messerschmidt-sag

DF-formanden har ikke noget at sige i forbindelse med Messerschmidts ønske om at blive vaccineret for svineinfluenza.

Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard ønsker ikke at kommentere sagen om sin partifælle Morten Messerschmidts brev til sundhedsmyndighederne, hvor han beder om vaccine mod influenza H1N1 til sig selv og sin kæreste.

- Pia Kjærsgaard er tilfreds med, at Morten Messerschmidt nu selv har lukket sagen. Og derfor har hun ikke nogen kommentarer, siger Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergaard.

Politiken er kommet i besiddelse af et brev til Udlandsvaccinationen, hvor politikeren som følge af sin store rejseaktivitet i forbindelse med sit arbejde som europaparlamentariker anmoder om, at både han og kæresten »indstilles til vaccination hurtigst muligt«.

Messerschmidt afviser, at hans ønske går på, at få vaccinen før andre. Han siger i dag, at han har taget fejl af reglerne. Han forklarer, at han og kæresten rejser tit, og at han derfor troede, at de måtte være i den særlige risikogruppe.

Den gruppe inkluderer dog kun svage personer og folk, der får samfundet til at hænge sammen fx togførere, buschauffører og sundhedspersonale.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.