Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pape står fast: Kommission skal ikke afrapportere løbende

Justitsministeren har fredag udarbejdet udkast til kommissorium. Det afviser S-krav om løbende afrapportering.

Justitsministeren har fredag udarbejdet udkast til kommissorium. Det afviser S-krav om løbende afrapportering. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)
Justitsministeren har fredag udarbejdet udkast til kommissorium. Det afviser S-krav om løbende afrapportering. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) vil ikke give sig. Skattekommissionen skal ikke afrapportere løbende, hvis det står til regeringen.

Til gengæld opfordrer justitsministeren til, at undersøgelseskommissionen afgiver sin beretning »hurtigst muligt«.

Det fremgår af det udkast til et kommissorium for undersøgelseskommissionen om Skat, som Pape fredag har sendt til Folketingets Udvalg for Forretningsordenen. Udkastet er også sendt i kopi til Folketingets Skatteudvalg.

Udkastet indeholder ikke den opfordring til løbende afrapportering, som Socialdemokratiet har presset på for. Dermed kan sagen ende med en afstemning på Udvalgets for Forretningsordenens møde fredag klokken 15.30.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.