Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pape: Bander skal ikke bestemme i Vollsmose

Justitsministeren vil have mere overvågning i Vollsmose, efter at PostNord er blevet truet i Odense-bydelen.

ARKIVFOTO. Søren Pape Poulsen siger, at han som justitsminister ikke kan leve med, at der er dele af Danmark, hvor postbude ikke tør bevæge sig ind.
ARKIVFOTO. Søren Pape Poulsen siger, at han som justitsminister ikke kan leve med, at der er dele af Danmark, hvor postbude ikke tør bevæge sig ind.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) har bedt om handling i Vollsmose.

Det sker i forlængelse af, at PostNord midlertidigt har valgt at standse uddelingen af post i bydelen.

Trusler og chikane mod postbude førte mandag og tirsdag til, at posten ikke blev leveret.

Og det skal der gøres noget ved, lover justitsministeren. Blandt andet fortæller han, at bydelen nu skal overvåges langt mere.

»I morgen tidlig mødes politiet med de medarbejdere i PostNord, der kører post i Vollsmose til en samtale, og de får udleveret et direkte nummer til dem, der patruljerer døgnet rundt derude,« siger han.

»Derudover har jeg bedt Fyns Politi om at sætte langt flere tryghedsskabende kameraer op. Og så er der jo 16 folk ansat i politiet i Vollsmose. Det er mange, men det her giver anledning til at se på, om der skal være flere.«

Søren Pape Poulsen understreger, at han som justitsminister ikke kan leve med, at der er dele af Danmark, hvor postbude ikke tør bevæge sig ind.

»Banderne kommer ikke til at bestemme, hvordan der skal være i Vollsmose. Jeg kommer aldrig til at give op over for de her typer,« siger han.

PostNord håber, at der fra onsdag kan uddeles post i bydelen igen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.