Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ole Stephensen vil i Folketinget

TV-vært Ole Stephensen vil i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, skriver Ekstra Bladet.

TV-vært Ole Stephensen vil i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, skriver Ekstra Bladet. Arkivfoto.
TV-vært Ole Stephensen vil i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, skriver Ekstra Bladet. Arkivfoto.

I en alder af 61 år har Ole Stephensen, der er kendt fra blandt andet Eleva2ren, »Op på Fars Hat« og »Go'Morgen Danmark«, besluttet sig for at stille op som folketingskandidat.

Han vil stille op for de Konservative i Taastrup, hvor han skal konkurrere mod Rasmus Jarlov om en plads i Folketinget. Det skriver Ekstra Bladet.

»Hvis alt går vel, bliver jeg opstillet for Det Konservative Folkeparti på et møde i Taastrup Kulturcenter torsdag aften,« fortæller Ole Stephensen til avisen.

Han fortæller, at han meldte sig ind i partiet sidste år 22. februar, da det fyldte 100 år. Tidligere har han været medlem af Det Radikale Venstre.

Det konservative folketingsmedlem Naser Khader er manden, der fik overbevist Ole Stephensen om at melde sig ind i partiet. Og det er særligt tanken om, at de Konservative er de borgerliges grønne stemme, der tiltaler den tidligere TV-vært, som fremhæver, hvordan de Konservative stod fast under forhandlingerne om landbrugspakken, hvor daværende miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) måtte trække sig efter afsløringer i Berlingske om beregningerne bag pakken.

Ole Stephensen mener, at han med sin alder kan bidrage til folketingsgruppen med erfaring, og så pointerer han, at partiet dårligt kan komme længere ned stemmemæssigt. Så han er overbevist om, at det nu står til fremgang. En fremgang, som den tidligere TV-vært ønsker omsat til social konservativ indflydelse på Christiansborg, skriver Ekstra Bladet.

Han tilhører den social konservative linje i partiet og understreger, at vi skal hjælpe de mennesker, der har brug for det. Med hensyn til eksempelvis pensionsalderen, ønsker Ole Stephensen, at man klarer sig så længe man kan. Er man nedslidt tidligt, så må bør man have mulighed for at gå på pension tidligere. En fast pensionsalder er tiden løbet fra.

Ole Stephensen er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 1978, hvorefter han blev ansat på avisen Aktuelt. Siden har han lavet film med Jarl Friis-Mikkelsen, »Eleva2ren« med Susanne Bjerrehus og »Go'Morgen Danmark« på TV 2 og senest »Dansktop Prisen« på DK4.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.