Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ole Stephensen er nu officielt folketingskandidat

Tv-vært og journalist Ole Stephensen er nu officielt blevet valgt som folketingskandidat for De Konservative.

Ole Stephensen stiller op for Konservative. Opstillingsmøde i Taastrup Kulturcenter torsdag d. 26. januar 2017. Deltagerne stemmer om Ole Stephensen skal være folketingskandidat i kredsen.
Ole Stephensen stiller op for Konservative. Opstillingsmøde i Taastrup Kulturcenter torsdag d. 26. januar 2017. Deltagerne stemmer om Ole Stephensen skal være folketingskandidat i kredsen.

Tv-værten Ole Stephensen er nu klar til at blive folketingskandidat for De Konservative.

Det står klart, efter at Stephensen torsdag aften er blevet valgt til at repræsentere partiet i både Taastrup- og Brøndbykredsen.

Det betyder, at Ole Stephensen kommer til at stille op i Storkreds Københavns Omegn, hvor forsvarsordfører Rasmus Jarlov også er valgt.

Stephensen ser dog ikke konkurrencen som en dårlig ting - tværtimod.

- Det er rigtigt, at det er samme storkreds, men hvem siger, at vi kun kan få et mandat, spørger Ole Stephensen.

I en kortfattet sms til Ritzau skriver Rasmus Jarlov, at han byder sin nye partifælle velkommen, og at han glæder sig til samarbejdet.

Har man set fjernsyn inden for de seneste 30 år, kender man formentlig Ole Stephensens ansigt. Han har blandt andet været vært på Go'Morgen Danmark på TV2.

Han betegner sig selv som en "socialkonservativ". Stephensen har tidligere været medlem af De Radikale.

- Ved at nærlæse historien og partiprogrammer har jeg fundet ud af, at jeg har mest til fælles med De Konservative, siger han og fortsætter:

- Jeg kalder mig selv socialkonservativ, fordi jeg tror på personlig frihed, men under ansvar. Det betyder, at man også skal huske at tage vare på de svageste i samfundet.

Han tilføjer, at han har flirtet med tanken om en politisk karriere i "mange, mange år".

Det var folketingsmedlem Naser Khader (K), der overbeviste Stephensen om, at han burde melde sig ind i partiet.

Og det er blandt andet Høje-Taastrups borgmester, Michael Ziegler (K), der står bag opstillingen af Stephensen, skrev Ekstra Bladet tidligere torsdag.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.