Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ny meningsmåling: Regeringen går igen tilbage

Regeringspartierne og Enhedslisten går endnu en gang tilbage, viser en ny meningsmåling, som Megafon har foretaget for TV 2 og Politiken.

John Dyrby Paulsen: - Tilbagegangen er klart utilfredsstillende.
John Dyrby Paulsen: - Tilbagegangen er klart utilfredsstillende.

 Socialdemokraterne går fra 19,8 procent i november til 18,7 procent i december. Imens går både Konservative, Dansk Folkeparti og Venstre frem.

Trods den ringe opbakning afviser Socialdemokraternes finansordfører, John Dyrby Paulsen (S), dog, at regeringen vil ændre sin kurs.

- Der er ingen tvivl om, at den her måling er klart utilfredsstillende for os, siger han til TV 2 Nyhederne og fortsætter:

- Men vi bliver nødt til at holde fast i den økonomiske politik, som er ved at få skabt vækst og nye arbejdspladser i Danmark. Der er ingen lette løsninger. Men sikkert er det, at arbejdsløsheden havde været endnu højere, hvis ikke vi havde holdt en hånd under beskæftigelsen. Alle økonomer troede, at 2012 vil blive et vendepunkt i den internationale økonomi. Sådan blev det desværre ikke. Og dansk økonomi er dybt afhængig af, at der er gang i økonomien i landende omkring os.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.

  • Politisk Morgenpost
  • Analyser & Perspektiv
  • Den Politiske Puls
  • Indeks