Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ny kampagne skal skaffe flere medlemmer i Venstre

Venstre vil kapre nye medlemmer ved hjælp af kampagnen »Venstre i Front«. I hvert fald et par tusind nye V-medlemmer skal det blive til, siger næstformand Kristian Jensen.

Venstre skyder valgåret i gang med kampagnen »Venstre i Front«, der skal skaffe nye medlemmer til partiet frem mod det kommende folketingsvalg.

»Når et nyt år starter, og særlig et valgår, synes vi, det er relevant at gå ud og prøve at få de mange danskere, der ville stemme på Venstre, til også at melde sig ind,« siger næstformand Kristian Jensen (V).

»Vi ved jo fra meningsmålingerne, at cirka hver fjerde vil stemme på Venstre til folketingsvalget, men vi har ikke så mange medlemmer, som vi gerne vil have,« siger han.

Ved over 100 arrangementer landet over skal V-vælgere overtales til at melde sig ind i partiet. Mandag kan man eksempelvis møde Kristian Jensen i Sunds i Midtjylland.

Ifølge næstformanden er kampagnen lagt nu, fordi erfaringer viser, at det er nemmere at kapre medlemmer ved årets begyndelse, da nye medlemmer således får glæde af hele årskontingentet.

»Vi er også ude nu, fordi vi gerne vil få de nye medlemmer, der kommer ind i foreningerne, til at hjælpe, når valgkampen på et eller andet tidspunkt i år bliver skudt i gang,« siger han.

Spørgsmål: Socialdemokraterne har jo netop lanceret en massiv kampagne - er du ikke nervøs for, at jeres kampagne drukner i deres?

»Nej. Forskellen er jo, at de har mange annoncer, hvor de så at sige fortæller - ja, jeg ved egentlig ikke, hvad de fortæller - de har mange annoncer, hvor de viser statsministeren. Vi har en dialog, en opfordring til at have en tovejskommunikation med danskere for at gøre dem interesserede i at melde sig ind i Venstre.«

Venstre har i dag 43.500 medlemmer. Partiet håber, at kampagnen i løbet af årets første tre måneder vil skaffe et par tusind nye medlemmer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.